top of page

Bent u aan het verbouwen en heeft u gipsplaten nodig?

Gaat u binnenkort verbouwen en heeft u gipsplaten nodig? Wilt u graag het plafond afwerken met gipsplaten? Heeft u vaak gipsplaten nodig, maar kunt u niet teveel tijd spenderen aan een ritje naar de doe-het-zelf winkel? Dan is bouwbestel.nl echt iets voor u! Wij zijn een online bouwmarkt waar u eenvoudig bouwmaterialen online kunt bestellen. Zo hoeft u geen extra vervoer te regelen voor het aanschaffen van gipsplaten bijvoorbeeld! Dat is natuurlijk wel zo fijn. En het scheelt u bovendien uw rug, uw tijd én uw geld. Want bij bouwbestel.nl vindt u professionele A-merk kwaliteit tegen de laagste prijzen. Daarnaast is online bestellen gewoon zeer eenvoudig en makkelijk. Veel spullen worden tegenwoordig online besteld, maar voor materialen voor bij het verbouwen snelt iedereen vaak nog naar de doe-het-zelf bouwmarkt op het industrieterrein. En dat terwijl die gipsplaten in een handomdraai online te bestellen zijn! Wilt u graag alles duidelijk in een overzicht hebben? Ga dan snel naar bouwbestel.nl en kijk uw ogen uit. Wij zijn een vakkundige en betrouwbare online bouwmarkt waar u alles kunt vinden wat u zoekt. Op ons kunt u bouwen! En u kunt mét ons bouwen, dat is geen loze belofte. U wilt toch ook voor gemak kiezen? Bestel dan via onze online webshop en u krijgt de gipsplaten binnen een mum van tijd thuisbezorgd. Wij doen dit door heel Nederland en in een sneltreinvaart. Heeft u geen auto? Dan is dit een echte uitkomst. Gipsplaten zijn uitermate geschikt voor het afwerken van of voor het plaatsen van plafonds en wanden. Als u dus graag dat wandje in de gang, of het plafond van de bijkeuken eens een opknapbeurt wilt geven, dan bent u met gipsplaten zeker goedkoop uit. Gipsplaten zijn namelijk een goedkoop materiaal om mee te werken en kosten geen rib uit uw lijf! Zeker bij bouwbestel.nl kunt u deze zeer voordelig aanschaffen. De kwaliteit is van uiterst hoog niveau, dus u krijgt geheid waar voor uw geld. Gipsplaten zien er altijd mooi uit en zorgen voor een verzorgd geheel, al zeggen we het zelf. Wij van bouwbestel.nl willen het voor u mogelijk maken om te doe-het-zelven. Onze producten zijn altijd ruim op voorraad en zo kunnen wij ze bij u leveren in een mum van tijd! Ook kunt u gelijk een gipsplaatzaag of een gipsplatensnijder aanschaffen, want ook dit hebben wij in het assortiment. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in ons aanbod zitten. Wij zijn van alle markten thuis en hebben voor ieder wat wils! Ga ook lekker aan de slag in uw eigen huis en repareer dat plafond! Wacht niet tot morgen en neem vandaag nog een kijkje op onze website. Wat kunt u van ons verwachten als u met ons in zee gaat? Onder andere het volgende:

  • Professionele A-merk kwaliteit bouwmaterialen

  • Gratis uitleg en advies door middel van handige instructie video’s. Zo kan zelfs de beginneling gelijk aan de slag!

  • Een klus calculator: hiermee kunt u berekenen hoeveel uw bouwproject ongeveer gaat kosten

  • Klus- en informatiecentrum op onze website

  • Al 25 jaar aan bouwervaring, dus wij hebben de nodige kennis in huis om u volledig te kunnen ondersteunen. Met ons zit u goed!

  • Bezorging door heel Nederland en veilig online betalen

U ziet het al, u moet echt bij bouwbestel.nl zijn voor al uw ideeën, projecten en het bestellen van materialen. Snuffel eens rond op onze prachtige en duidelijke website en beslis in uw eigen tempo wat het gaat worden.

Verschillende typen gipsplaten: weet wat u nodig heeft

U wilt gipsplaten kopen? Wij hebben verschillende soorten gipsplaten voor u in de aanbieding. Weet u niet wat voor gipsplaten u precies nodig heeft? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice! Zo hebben wij de AK gipsplaat met afgeschuinde kanten, die zorgt voor een naadloze afwerking. Dit zorgt voor een erg mooi geheel. Wilt u juist dat de voegen nog wel zichtbaar zijn? Dan kunt u voor de RK gipsplaten gaan: deze hebben ronde kanten. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook de gewone standaard gipsplaat in huis. Maar ook voor de speciale modellen bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van de water afwerende gipsplaten? Al deze soorten zijn in verschillende maten te verkrijgen qua dikte, lengte en breedte. Weet dus goed wat u nodig heeft en meet u plafond, wand of andere ruimte eens op voor een inschatting. U kunt dan altijd met ons overleggen over de precieze bestelling. Het mooie is dat al onze typen gipsplaat tegen zeer scherpe prijzen te verkrijgen zijn, dus u krijgt altijd waar voor uw geld! Dat is wel een fijn idee, toch? Kijk vandaag nog eens naar de mogelijkheden en laat u informeren. Het is misschien wel eenvoudiger dan u denkt. Verbouwen hoeft namelijk heus geen levensonderneming te worden, maar een goede voorbereiding is het halve werk!

Al 25 jaar ervaring

Bouwbestel.nl is een zeer vakkundige online bouwmarkt met al 25 jaar ervaring in de branche. Wij kunnen u dus met de meest uitgebreide projecten ondersteunen en u kunt altijd op ons rekenen. U krijgt bovendien gratis advies en uitleg bij uw aankoop, zodat u met een gerust hart kunt beginnen. Hier doen wij niet moeilijk over! Het is misschien wel om die reden dat onze klanten ons met een 9 gemiddeld beoordelen en hier werken wij hard voor. Hopelijk tot snel!


Recent Posts
bottom of page